keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Harmaus vaihtuu auringonpaisteeseen

Näyttelyn avajaisten lähestyessä on blogin päivittäminen jäänyt todellakin vähemmälle. Mutta uskon, että ymmärrätte miksi ;)

Neulomuksia ja virkkuutöitä on kuitenkin valmistunut hyvää tahtia näyttelytyöskentelyn ohella. Parin harmaan tilaustyön jälkeen kaipailin väriä ja niin aloitin kaksi projektia; polvisukat pastelliväreissä ja elämäni ensimmäisen villapaidan. Enemmän tuo villapaita jännitti, sillä en uskonut sen valmistuvan aikapäiviin tai että hermostuisin moiseen ikuisuusprojektiin. Toisin kävi ja tuolla kaikki viisi palaa jo odottavat kokoamista. Harmaat napit ovat vielä hakusessa, mutta eiköhän villatakki pääse piakkoin näytille tänne blogin puolelle :) Näiden projektien jälkeen palasin takaisin mustavalkomaailmaan ja aloitin Hyrrä-peiton, jonka palat ovat samanlaisia kuin tuo kuuskulmiomatto. Siitä tulee ihana ja moderni!

Tässä kuvia niistä parista tilaustyöstä, saajat tykkäsivät <3


Piirakkapolvisukat
7 veljestä
puikot 4mm & 3,5mm.
Jälkimmäisen kuvan väri on se oikea ;)


Kuuskulmiomatto
Harmaa trikookude
koukku 9mm

Lopuksi vielä kuvat polvisukista, joissa suorastaan sädehtii kevään ja pääsiäisen värit <3 Näistä tuli uudet lempparini ja etenkin tuo pohjekiila tekee istuvuudesta paljon paremman.

Karkkipolvisukat
7 veljestä 
puikot 3,5mm

Rauhaisaa pääsiäistä ja toivottavasti saamme myös aurinkoisen sellaisen tänne Pohjolaan!