maanantai 13. lokakuuta 2014

Pikkuprojektien kynsissä


Tuntuu, että aika melki vain valuu ohi. Onneksi tämän aikavaluman aikana saa jotain valmiiksikin. Kuluneen viikon saldona on helmineuleena toteutettu tiskirätti, parit sukat sekä kudekori. Kudekorit ovat niin antoisia, sillä nämä isommatkin valmistuvat näppärästi elokuvaa katsellessa iltasella. Ostamani virkkuukoukku oli kyllä löytö, hartiat eivät olleet ollenkaan jumissa kuten viimeksi! Ennen kudekoria valmistui kuitenkin tuo tirskirätti (neulekerhossa aloitettu) sekä erittäin räikeät jämälankasukat. Viime yönä sain myös valmiiksi yllätys sukkaringin syyssukat ja koska ne ovat yllätys, en voi kuvia julkaista täälläkään ennen marraskuun alkua.

Hyvä vinkki kanssaneulojille/virkkaajille: Alkaako puuduttaa ainainen telkkarin katselu neuloessa? Käy lähimmästä kirjastosta lainaamassa äänikirjoja! Minulla parhaillaan menossa Nopolan "Likka, äite ja rouva Obama". Näin ei tarvitse myöskään irrottaa silmiä hetkeksikään neuleestasi. Kokeile ihmeessä, se on ilmaista ja kätevää :)

Tulevia neuleprojekteja tulee olemaan ainakin hurjaa vauhtia lähestyvä isänpäivä sekä joululahjojen teko. Päättämättömyys vain on edelleen kiusana. Myös pari ystävääni sai/on saamassa tyttövauvan eli pitäähän tässä alkaa nuttuja, sukkia ja pipojakin tekemään kovaa tahtia.

Tänään sain kivan yllärin siskoltani: He aikovat tuoda kotiinsa asumaan suloisen mikropossun!! Siskoni mainitsi, että talvisin tämä uusi tulokas tarvitsisi villapaitoja ja töppösiä kävelyreissuille ja siitäkö sydämeni vasta sulikin <3 Kuvitelkaa, pääsen neulomaan villapaitoja, sukkia ja haalareita POSSULLE! Voiko suloisempaa neuleen saajaa toivoakaan, menee melkein vauvojenkin ohi ;) Ja takuulla kuvia luvassa myös tänne. Lemmikkineuleita tullut pari väsättyä, pitäisi myös yhdelle mäyräkoiralle toteuttaa ampiaispaita, jota olemme mieheni kanssa jo kovin suunnitelleet.

Eli paljon kaikkea ihanaa luvassa, vielä kun osaisi päättää mistä aloittaisi. Minulla on paha tapa saada kaikki työt sunnuntaina valmiiksi, joten neulekerhossa (joka alkaa muuten jälleen puolen tunnin päästä) olen aina aloittamassa uutta neuletta :D Käytän siis seuraavan vartin tehokkaasti etsien uuden neuleprojektin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti