perjantai 3. heinäkuuta 2015

Sukkaa pukkaa


Perussukat koko 39
Regia Fluormania 4-ply
Puikot 2,5mm
Projekti aloitettu Knit in Public-päivänä

Perussukat miehelle (tilaustyö)
7-veljestä
Puikot 3,5mm

Yllätyssukkaringin sukat/kerrosrivinousu
7-veljestä
Puikot 3,5mm

Polvisukat (tilaustyö)
7-veljestä
Puikot 3,5mm

Mitä olen tehnyt blogin hiljaisina kuukausina? Monen monta sukkaa kuten yllä olevista kuvista voi huomata. Olen tehnyt paljon tilaustöitä ja siinä välissä aina tikutellut jotain väliprojektia to do-listaltani sekä varastoon. Myös ikuisuusprojektit etenevät tasaisesti näiden välissä.

Nyt on tullut hyvään tahtiin tuhottua myös Lankavasta ostettuja kuteita. Koitan kuitenkin hillitä itseäni hiukan, jotta saisin nauttia kuteen virkkaamisesta mahdollisimman kauan ;)

Juhannusruusu-matto
Trikookude
Koukku 9mm

Kesken on vino pino erilaisia projekteja mm.pitsimatto terassille, Elinan pitsiunelmat, tilkkupeitto, parit tilatut sukat ja huopatossut sekä kesäprojektini: Viuhka huivi puro batikista ja säteestä. Nämä keskeneräiset työt onneksi helpottavat "mitä tekisin seuraavaksi" ahdistustani :D

Moni on ihmetellyt, kuinka voin neuloa tällaisella helteellä. Siihen olen monesti vastannut, että villasukat neuloontuu kyllä sisätilan viileydessä, mutta mikään ei estä nappaamasta puikoille puuvillalankaa ;) Juuri tuo huiviprojekti on ihanteellinen tällaisille helteille. Terassikausi on tietysti avattu eli neuletyöt ja pikkunaposteltavat kulkeutuvat iltaisin mukanani ulos kuuntelemaan luonnon ääniä. Siinä sielu lepää. Hyttysetkin saa karkotettua Citronella-kynttilällä.

Nyt annan käsityöihmisille hyvän matkakohdevinkin. Jos pidät luonnosta, taiteesta, vanhoista rakennuksista ja antiikista niin suuntaa Taidekeskus Purnuun Orivedelle! Siellä on ihana neuloa ulkosalla järven rannalla ja katsella joutsenia. Tai mennä luhtikahvilaan nauttimaan kahvittelusta ja ihastelemaan vanhaa talonpoikaisantiikkia. Maanantaisin ja perjantaisin pääsee uniikkiin savusaunaan ja uimaranta sekä grillipaikkakin löytyy! Lippujen hinnat ei päätä huimaa ja lisäksi on hyvä näyttely :) Ja heinäkuun puolivälissä järjestetään SuviDesign-tapahtuma, joka esittelee käsityöläisten aikaansaannoksia. Sinne siis!

Ihanaa kesää kaikille blogin lukijoille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti