lauantai 16. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuoden 2015 loppu ei ollut kohdallani kauhean ruusuinen. Olin marraskuun lopusta aina viime viikon loppuun asti todella kipeänä. Milloin mitäkin sairautta peräkanaa. Taistelin "fyysisen sairastelun" lisäksi henkisesti. Mikään ei saa mieltä matalaksi yhtä hyvin kuin kotona neljän seinän sisällä makaaminen viikosta toiseen pakon edestä...tilaustyöt onneksi toi täytettä sairastelupäiviin!

Tapahtui toki kivojakin juttuja kaiken tämän vastapainoksi mm. synttärien viettoa äidin mukana Anttolanhovissa (mieheltäni sain synttärilahjaksi Puikkomaisterin sukkakirjan ja perheeltäni ison kasan lankaa <3), kässämessut (löytyi ihanien ostosten lisäksi myös suunnittelemani Orivesi-lapanen), näyttely hyvällä porukalla, ensimmäinen varsin onnistunut myyjäispäivä joulukuussa, ystävien tapaaminen Ylöjärvellä pitkästä aikaa, jouluaatto rakkaiden parissa ja uusi vuosi miehen ja hänen kavereidensa seurassa (=paljon naurua!).

Nyt yritän ryhdistäytyä uuden vuoden ollessa jo hyvässä vauhdissa. Tämä "ryhdistäytyminen" koskee sekä tätä blogia että elämääni. Blogisuunnitelmissa olisi kuvata taas neuleet myös kunnon kameralla ja päivityksiä olen suunnitellut tekeväni jatkossa viikoittain kuukausittaisen sijaan. Näin ei tule sitä valtavaa kuvatulvaa, jonka joudutte kokemaan tämän tekstin päätteeksi :D Elämässäni yritän löytää taas ilon ja aidon onnellisuuden, päihittää yksinäisyyden ja rakastaa täysillä kaikkea minulle tärkeää. Yritän myös vakuuttaa itselleni, etten ole supernainen :')!

Joten pidemmittä puheitta, esitellään loput tähän mennessä tehdyt käsityöt niin pääsen starttaamaan blogin ensi viikolla uusin kujein.

 Hallayö-sukat
Novita 7 veljestä
Puikot 3,5mm 

 Broken seed-kämmekkäät
Nalle ja Nalle taika
Puikot 2,5mm

 Heijastinpipoja tilauksesta
Puikot 5mm
 
 Piirakkasukat
7 veljestä raita
Puikot 3,5mm
 
Piirakkasukat tilauksesta
7 veljestä
Puikot 3,5mm
 
 Orivesi-lapanen messuilla

 Vauvan huopikkaat
Huopanen ja 7 veljestä


 Kankaanpainantaa kuntoutuksessa, valaskassi itselle ja pöllökassi äidille

 Mustat nilkkasukat ystävälle syntymäpäivälahjaksi
Vilma
Puikot 3mm

 Raitasukat tilauksesta
Nalle
Puikot 3mm

 Heijastinpipoja tilauksesta
Puikot 5mm

 
 Joulukalenterisukat itselle
7 veljestä
Puikot 3,5mm

 Tennaritossut
7 veljestä
Puikot 3-3,5mm
 
 Joululahjat kummitytölle <3
Joki ja 7 veljestä

Joulukalenterisukat anopille lahjaksi
7 veljestä
Puikot 3,5mm
 
 Perussukat miehelle
7 veljestä raita
Puikot 3,5mm

 Lapaset miehelle
Nalle
Puikot 2,5-3mm

 Nimisukat itselle
7 veljestä
Puikot 3,5mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti