maanantai 8. elokuuta 2016

Ajatusten keräilyä blogikirjoittamisesta

Hei blogini lukijat!

Kuten jotkut saattavat huomata, on aikaa viime postauksesta kulunut lähes 5 kuukautta. Voisin ladella kaikenmaailman selityksiä siitä, miksi en ole blogia kirjoittanut aikoihin, mutta säästän teidät sellaiselta vuodatukselta.

Olen miettinyt mihin suuntaan haluan blogiani viedä. Mikä tekisi siitä mielekkäämmän sekä itselleni että teille. Mikä on sellaista, mistä haluaisin kirjoittaa ja minkä uskoisin lisäävän blogini luettavuutta. Haluan edelleen jatkaa blogiani tietynlaisena käsitöideni muistikirjana, mutta haluan tuoda näkyvämmäksi myös henkilökohtaista elämääni. Matkojani, unelmiani, työtäni, perhettäni...Langat kun kulkevat mukanani minne menenkin. Teen käsitöitä autossa, lentokoneessa, työpaikallani, sukutapaamisissa ja yön pikkutunteina kun huolet vievät yöuneni. Haluan tehdä blogistani sellaisen, että sitä on kiva kirjoittaa viikoittain eikä se tuntuisi pakkopullalta. Tuolloin ehkä myös kirjoittaisin useammin kuin 1-5kk välein hahah!

Ajattelin myös tuoda kuvauksellisesti lisää. Olen huomannut usein jumittuvani kotisohvalle netflixin äärelle ja ottavani kuvat valmiista käsitöistä nopsakasti puhelimella tai ipadilla instaan. Nyt pyrin tuomaan intohimoni valokuvaukseen paremmin esille jatkossa myös täällä blogin puolella. Ehkä silloin tulisi napattua myös kamera useammin mukaan.

Toivon, ettette ota tätä uudenvuodenlupauksen kaltaisena asiana vaan jäätte mielenkiinnolla ja avoimena seuraamaan, nouseeko blogini uudelle tasolle. Matka kun on tärkeämpi kuin päämäärä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti