perjantai 22. elokuuta 2014

Kudekorien vallankumous!



 



Tai eihän tätä kahden korin sarjaa voi vielä vallankumoukseksi kutsua, mutta on takuulla sen alku. Turkoosi trikookude löytyi Tiimarin loppuessa viimeisistä aleista (hintaa taisi jäädä 3,5€) ja tuo monivärinen kude kulkeutui toukokuussa Mallorcalta asti (iso kerä vain 2,95€!). Ja nyt viimein ne kumpikin muotoutuivat valmiiksi tuotteiksi. Matoiksi niiden piti tuleman, mutta Virkkuri-kirjan ohjeista innostuneena päätin kokeilla kudekorin tekoa. Ja se on koukuttavaa! Muutenkin kuin virkkauksen merkeissä ;) Kyseiset projektit ovat myös erittäin nopeita, valmistin nämä kaksi koria Tiistai iltana muutamassa tunnissa Sinkkuelämää katsellen. Ovat siis erittäin helppoja ja oman mielen mukaan muunneltavissa, mutta muistakaa jumpata välillä! Isolla koukulla tehdessä saa äkkiä hartiansa jumiin. Etenkin jos kyseessä on näin paksu ja vahva punos, jota itse käytin (yhdistettynä ilmeisen pieneen puikkoon nro 8). Turkoosi punoskori löysi paikkansa vihreäsävyisestä vessastamme, monivärinen kori on anoppini kodin värimaailmaan täydellisesti sopiva, niimpä se matkaa sinne. Turkoosin jämäpalasta virkkasin vielä pienen pannunalusen.

Innostuin näistä niin, että tulisi saada kudetta lisää ja PALJON. Olen sunnuntaina matkaamassa viideksi päiväksi Helsinkiin ja huomasin kovin kehutun ja tällaisten lankahörhöjen unelmapaikaksikin kutsutun Lankamaailman sijaitsevan vain 5km päässä majapaikastani. Onneksi olen säästänyt rahaa, sillä veikkaan lähteväni koko talven kattavan lankasatsin kanssa ulos. Varokaa vain, rohmuan pian kaikki hyllyt tyhjäksi hahah :D!

Äitini ehdotti minua valmistautumaan joulumyyjäisiin ja tekemään tuotteita myyntiin etukäteen. Ei hullumpi idea, nykyään kun tekisi mieli neuloa huomattavasti yli oman tarpeensa. Niimpä tein listaa mahdollisista myytävistä. Ajattelin myös haastaa itseni ja tehdä joululahjat pääosin itse. DIY lahjat kun selvästi ovat niitä, jotka lahjan saajilla ovat olleet kovimmassa käytössä ja myöskin osoittautuneet rakkaimmiksi lahjoiksi. Mikään kun ei lämmitä niinkuin käsin ja suoraan sydämestä tehty työ <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti