tiistai 2. joulukuuta 2014

Huopasta ja kettukarkkeja

Vajaa viikko sitten uskalsin vihdoin ja viimein heittää huopatossut koneeseen, tässä lopputulos ennen ja jälkeen kuvien muodossa :)



Harmittaa todella, että Huopasen tuotanto on lopetettu, nämä kerät ostin Novitan Delistä (erittäin halvalla tietty ;3) jo kesän loppupuolella. Seuraavaksi kokeilen samaa ohjetta Joki-lankaan ja varteen laitan jotain muuta väriä, jostain syystä tuo valkoinen 7-veikka aina hiukan lörpähtää pesussa :P Ohjeen löydät Lankahelvetti-blogista.

Pikapostauksen loppuun kuva viimeisimmistä sukista tekovaiheessa, todellisuudessa ovat päättelyä vaille valmiit. Mummoni tekemät ihanat sukat lämmittävät omia jalkoja näin talvipakkasissa <3




2 kommenttia:

  1. Iiiiiiiiiihanat tossut! Miulla kans on tota lörpähtämistä tapahtunut 7veikalla, joko se on siitä laadusta tai sitten koneessa. Nyt uudella koneella huovutetut ei lörpsähtäny niin pahasti ku edeltäjällä, liekö nuo uudet älyhypersuperpesukoneet jotenkin hellempiä ku 10 vuotta sitten tehdyt :D myöskin vähäisempi linkousmäärä tuntuu auttavan :)

    Naisten tossuun meni kaksi kerää jokea, muutama metri jäi yli ja miesten tossuun varaisin varmuudeksi 3 kerää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vinkeistä ja etenkin tästä ihanasta ohjeesta :)! Nyt jo toisetkin tehtynä, tällä kertaa miesten koossa ja väreissä. Kävin Siwasta hamstraamassa tuota Jokea, pääsen piakkoin niitäkin kokeilemaan ;) Joulun jälkeen pääsen sitten tiuhemmin postailemaan niistä kuvia, kun eivät ole enään lahjasalaisuuksia :D

      Poista