perjantai 23. tammikuuta 2015

Viikon saldo

Olen saanut vauhdin päälle elämässä! Aamut ja illat kuluu neuloen ja harrastaen kaikkea muuta (pumppi, uinti, kitaran soiton opettelu, grafiikka, kuoro) ja päivät kuluvat taidetta tehden. Lisäksi minulla on suht iso yksityisnäyttely tulossa Mänttään ja sen lisäksi kuvia lähdössä ainakin Japaniin ja ehkä myös Kanadaan. Kiirettä siis pitää, sitä suurempi syy nauttia käsitöiden tekemisestä vapaa-ajalla.

Ja kuten huomaatte, jälleen mennään iPad kuvilla. Instagram on minulla nimittäin kovassa käytössä, voitte seurata minua siellä (käyttäjä = lauralelinnea).


Sain viimein Triforce-laukun valmiiksi (eihän siinä mennyt kuin pari viikkoa :D) ja se pääsi heti käyttöön. Lankana on Novitan Kartano harmaana ja neonpinkkinä, koukku 2,5mm. Sisällä pinkki puuvillavuori ja vetoketju. Laukku on kyllä todella tilava, mahtuu pakolliset iPad mini, lompakko ja kännykkä muitta mutkitta ja silloinkin vasta puolet laukun kapasiteetista on käytetty. Näin pitkän virkkuun jälkeen oli kiva palata nopeatempoiseen neulomiseen ja niin neuloin laukun kaveriksi mätsäävän huivin Novitan Hileestä. Minulla on jälleen selkeästi menossa pinkki-kausi.


 Olen myös aivan ihastunut tähän Hexagon-mattomalliin! Aloitin kuluttamalla yhteen mattoon mustat ja valkoiset kuteet (kuten Virkkurin ohjeessa). Kävin jopa ostamassa mustaa lisää Auviselta, mutta tuntuu siltä, että pitäisi saada vieläkin isompi matto. Tämä projekti jäi siis odottamaan seuraavaa Lankamaailman reissua. Tekee ikävää, pakko myöntää :') Tein sitten pienemmän harmaan kulmiomaton seilaamaan asuntoomme. Se etsi paikkaansa viikon ja nyt näyttää siltä, että se jää kodinhoitohuoneeseen odottamaan suihkusta tulevia kosteita varpaita.


Lanka:Nalle taika
Puikot: 3mm

Annoin isälleni silloin vuoden vaihtuessa syntymäpäivälahjaksi lahjakortin, jolla hän sai tilata minulta haluamansa, ja tarvitsemansa, villa-asusteen. Minulla oli oikeastaan jo lanka odottamassa hänen lahjatoivettaan ja tämä Nalle taika sopii kyllä peruslapasiin loistavasti. Iloisesti yllätyin tämän projektin aikana kehityksestäni. Lapaset tulivat huippuvauhtia ja peukalokiila ei tuntunut ollenkaan vaikealta. Oikeastaan tuntui siltä, kuin olisin aina sen osannut hehheh! Ensi viikolla vien ne isälleni käsiä lämmittämään. Saa nähdä ehdinkö tehdä pienen lisäyllärin samaan pakettiin ;)

Perussukat Fluormaniasta
Lanka: 4-säikeinen Fluormania
Puikot: 2,5mm
Silmukkamäärä: 56s/14s per puikko

Ja tässä uudet lempisukkani! Perussukan neulominen ei tuntunut ollenkaan niin puuduttavalta tämän langan ansiosta. Tämä pari pääsi myös matkalle, kun lähdin mieheni mukaan töihin. Ajelimme rekalla vähän päälle 250km ja siinä sai hyvin tauoilla aina neulottua sukkia eteenpäin. Nyt haluan neuloa toiset vielä miehelleni (samissukkailua <3).

Toissapäivänä aloitin tietenkin uuden projektin Fluormanioiden valmistuttua. Menossa on nyt ostamistani Molla- kalalangoista Pohjanmaa-laukku. Siitä tulee violetti-keltainen...ja IHANA! <3.<3 Olen rakastunut siihen laukkuun jo nyt, vaikka se on vasta 1/4 vaiheessa. Mutta eikös se niin ole, että joihinkin töihinsä rakastuu jo tekovaiheessa, on sitten kyseessä malli tai väri?


Innostavia hetkiä kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti