keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Sukat Kanadaan


Näissä sukissa ei kauaa puikot kilissyt, mutta postaaminen kesti taas hetken. Olemme tehneet niin paljon kaikenlaista kuluneiden viikkojen aikana, että blogi (ja neulominen) on jäänyt hiukan taka-alalle. Eikä harmita! Niin paljon kaikkea ihanaa on tapahtunut. Harmi, että ystäväni joutuu jo huomenna lähtemään takaisin maapallon toiselle puolelle. Sitten taas paluu normaaliin arkeen ja neuloosin kouriin.

Annoin hänen valita sukkiensa langan (kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsinkin) ja sinapinkeltaisesta seiskaveikasta muodostui nämä yksinkertaiset, aivan hänen näköisensä sukat. Ja saaja oli super onnellinen! Kuten kuvistakin voi nähdä niin ovat olleet jo kovassa käytössä :) Nyt lähtee sit supisuomalaiset sukat Atlantin yli lämmittämään ihanan ystäväni jalkoja <3

Tässä vielä muutama kuva sukista, väri valitettavasti ei näy sellaisena kuin pitäisi, mutta malli näkyy hyvin näistä kuvista.



Lanka: 7 veljestä, sinapinkeltainen

Niin monia ihania malleja maailmassa ja Novitan sukkalehdenkin kävin ostamassa + liityin villasukka-ryhmään Facebookissa. En osaa oikein päättää, millä jatkaisin! Sormia kylläkin kutittaa kivasti eli eiköhän sieltä puikoilta ala piakkoin tulemaan uutta tuotosta ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti