torstai 12. tammikuuta 2017

Kuinka paljon lankaa ihminen voi omistaa

ilman, että sitä lasketaan hulluudeksi. Mielestäni olen vielä melko pienissä lukemissa verrattuna joihinkin tuntemiini käsityöläisiin :D Mieheni jo kehui meiltä löytyvän enemmän lankaa kuin kaupasta. Voi olla oikeassa, riippuen kaupan koosta.

Olen aloittanut vuoden tekemällä erinäisiä inventaarioita. Niistä yksi oli tietysti kunnon lankainventaario, mitä suosittelen jokaiselle. Lankalaihiksen pitäminen helpottuu huimasti kun kasaa omistamansa langat näkyville yhteen pisteeseen.Vähän päälle yksi pieni parisängyllinen löytyi laatikoista ja arkusta, trikookerät eivät mahtuneet kuvaan. Tarkoituksena on laihduttaa langat kattamaan vuoden viimeisenä päivänä vain 1/4 sängystä (jos puolikkaaseenkin pääsee niin olen erittäin tyytyväinen). Kuvasin langat ylhäältä päin itseäni varten, jotta saan helposti tietooni, jos hakemani lanka on jo varastosta. Hyvin toimii! Nyt jo löytyi luonnonvalkoista Nallea eli ei tarvitse ostaa projektia varten varastoon.

Suosin enemmän lankalaihista kuin lankalakkoa. Syynä ihanat uutuuslangat, joita ei vain voi vastustaa <3 Lankalaihiksen ideana on, että lankaa saa ostaa, mutta tavoitteeseen tulee silti päästä määrätyn ajan sisällä. Eli mitä enemmän ostaa lankaa jemmaan, sitä nopeampaa tahtia pitää tikuttaa puikoilla.

Näiden (ja monen muun) kerän kulutusta voi blogin lisäksi seurata Instagramin puolella, josta löydyn nimellä lauralelinnea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti