perjantai 15. elokuuta 2014

Kirjakahluuta


Aamu alkoi "ikuisuusprojektia" neuloen, mutta päiväunien jälkeen totesin tarvitsevani ideoita oheisprojektia varten. Ja mistä niitä löytäisikään paremmin kuin kirjastosta! Netti ollut niin kovalla kulutuksella, että kirjat ja lehdet ovat erittäin mukavaa vaihtelua. Selattuani kaikki Suuri Käsityö ja Moda lehdet (harmi ettei Novitaa tilata kirjastoon) eksyin vakihyllyille eli käsityökirjojen luo. Ja sieltä löytyi monessa blogissakin kehuttu Molla Millsin Virkkuri! Nappasin sen heti hyllystä matkaani. Niin kovasti ovat ihmiset sitä lainanneet, ettei ole ollut saatavilla. Mukaan tarttui myös pari vanhaa tuttavuutta. Ainakin näin ensi kerran läpi käytyäni/luettuani osaan heti suositella tuota Virkkuria. Mielenkiintoisesti taitettu ja erittäin hyvät ohjekuvat sekä ihastuttavat, käytännölliset ohjeet. Itseltäni sattuukin löytymään pari kuderullaa odottamassa, josko niistä tällä kertaa saisi vaikka pienen korin väsättyä ;)

Kirjastoreissun jälkeen poikkesin ruokaostoksille ja heräteostoksena tein tuon Novitan kesänumeron 2013. Olen muutaman Novitan lehden löytänyt joko S-marketista tai Löytötexistä 2-3 eurolla ja tälläkin kertaa heräteosto kannatti. Niin aikaa kestäviä ohjeita ja hyvin muokattavissa olevia, että oli kyllä hyvin käytetty 2e.

Käsityökirjoja on niin ihana kahlata läpi! Kun vielä jotkin niistä päätyisivät pysyvästi kirjahyllyyn. Illan puutarhatöiden jälkeen on jälleen ihana uppoutua sohvan nurkkaan viltin alle selailemaan vanhoja käsityölehtiä ja etsiä sitä seuraavaa oikeaa projektia<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti